onsdag 11 mars 2009

Tisdag

Tisdags rapport....

Jag trimmade en norwichterrier på förmiddagen - självklart glömde jag att ta en bild på den.... Colin hade sagt till matten att de hade en svensk rasspecialist som skulle göra den.- hick -.....Matte blev så nöjd att jag fick 10 pund i dricks ( 120 :- )
De har English Groomer of the year tävling här i höst - vi ska se om jag kan låna honom då. Han var en ängel.

Eftermiddagen ägnades åt att prata med Heidi om kursupplägg för deras elever - titta på papper och diskutera vad de lärde sina elever och så. Många bra ideer fick jag så nu ska det bli lite förändringar....

Här ser ni fönarna som är upphängda på väggen. Jätteskönt att slippa allt på golvet. Innan jag skaffar såna måste jag dock kolla upp dem lite.... Igår gick säkringen när vi fönade och det visade sig att stickproppen till denna fön hade smält.....ops!
Här är trimmet sett ifrån köks delen - här ser ni två bord. Det är 2 till mitt emot. + ett badkar . SÅ det är inte så stort. Men trevligt. Det skrattas och skämtas hela tiden.
Vi slutatde vid 16 tiden och då var jag så trött att jag gick hem i mina arbetsskor.... sen slocknade jag på soffan.
Middag blev 2 mackor och en yogurt. Sedan lite TV Grissom i CSI ska sluta....så jag måste stanna till nästa vecka också.....Idag visade de del 1 av 2 av farväl avsnitten. Men det är kanske ngn hemma som har DVD boxen ???

4 kommentarer:

Sanna sa...

Men HALLÅ, laddar du inte ned CSI (inte olagligt, endast en politisk manifistering),(gissa hur jag underhålligt mig själv på sjukhuset? )Jag har redan sett allt hehe. Vill du ha en skiva på posten?

Taj sa...

Vad roligt det verkar, och vad spännande med ändringar i utbildningen! Det ska bli kul att se vad du hittar på när du kommer hem. :)

/Anna

Unknown sa...

Åhh så kul att se..! Fy så avis jag är.. vill oxså vara där ju.. ha ha.. Ikväll åker jag på ett hemligt uppdrag och återkommer på lördag em. så det blir kanske inte så mycket uppdaterat på min blogg under dessa dagar då jag inte vet om jag kommer ha tillgång till dator. Men sen på lördag DÅ kan jag garantera att det kommer ett inlägg!!! Hi hi..

Anonym sa...

Så kul att du vill dela med dig... suck jag blir så impad av din engelska... fniss