tisdag 26 augusti 2008

Full fart hela veckan

Den här veckan är det verkligen full rulle på trimmet. Katarina från Edsbyn är här och gör sin andra del på basutbildningen. Idag har hon badat katten Greta tillsammans med Anne.
Sedan blev det föning i Annes knä
Efter Greta blev det dax att fixa lite med en liten pudelflicka. Med ryggen mot kameran står Eva från Kiruna. Hon går sin utbildning hos Marina i Vimmerby men är hos oss och praktiserar. Här får Ester en tjusig frissa.
Anne ger sig i kast med Mimmi - en borderterrier flicka som anföll oss med pussar....och när Anne inte pussade tillräckligt mycket utan trimmade magen på henne i stället så nöp hon till henne i näsan...*ler*
Är jag snygg eller ???? Typisk terrier - här vilar inga ledsamheter . När hon var klar hade hon inga planer på att gå hem utan kunde mycket väl tänka sig att stanna och äta godis och få pussar.
Nu är det elever på plats varje vecka fram till jul - roligt att lära känna så många från spridda delar av landet. Från Göteborg till Kiruna.
När jag kom hem hade jag besök .... - de försvann dock innan foxterriern hann bjuda dem på Gevalia.....
.
Terriern är lite rolig när det gäller älgarna - hon är inte rädd för dem och inte intresserad av att jaga dem heller. Hon springer fram och skäller på dem och står de kvar blir hon förvirrad och stannar upp och står och stirrar på dem - sen kommer hon tillbaka till mig. Om de springer är hon nöjd bara hon får dem i rörelse - då stannar hon upp tittar sig nöjt omkring och så kommer hon tillbaka.Älgarna har lärt sig detta och lyfter bara på huvudet när hon klämmer sig igenom staketet. De går sedan sakta iväg i maklig lunk och stannar då och då och tittar på henne för att se om hon är nöjd med hur långt de har flyttat på sig. Och terriern är nöjd om hon kan schasa iväg dem en 20 meter ifrån staketet i alla fall. Då stannar hon och så kommer hon och klämmer sig in genom staketet igen.

Inga kommentarer: