fredag 25 juli 2008

städdax

Fick en bild på min uppfödning Zingo som blev 3:a bästa hane i Alfta med husse Micke. Zingo klipps av Angelica på Fluffabriken och som ni kan se gör hon ett bra jobb! Duktiga husse visar honom bra - nu är det bara lite finslipning som behövs.

Efter övningarna med Pudelnationalen och pudellägret var butiken i ett stort behov av genomgång och upprensning.... Och varför tillbringa dagen i solen när man kan vara inomhus på sin semester....

men snyggt blev det när vi var klara. Passade på att möblera om när vi ändå höll på.


Högen med skräp som blev kvar - tänk att man kan samla på sig så mkt.
Idag har jag tillbringat dagen på trimmet med att klippa och bada Sara och vänta på paket från UPS... inte kom det något paket inte - trots utlovad leverans .SUCK! så har man suttit och väntat i 8 timmar förgävels ( vi kommer ngn gång mellan 9-17)


Sara myser i soffan efter sommarsnagg och bad.

Em. har tillbringats i soffan läsandes Kamelklubben. En skrämmande vision om vad som kan hända när en supermakt får storhetsvansinne...

2 kommentarer:

Pawelina sa...

Men snälla människa! Du har semester! :) Njuuut av den! :)

Anonym sa...

Hej! Pamela här, som gick baskursen uppe hos dig i mars! Tänkte bara länka till Kimbas blogg för där ligger bilder ute på henne i hennes sommarfrisyr o hon verkar till o älska det!
Ha det bra! Pamela o Kimba

http://briardkimba.blogg.se/