tisdag 13 maj 2008

Full fart på trimmet

Nu är det vårrusch på trimmet ...Vi klipper så fingrarna glöder och nu börjar det bli väntetid.

Den här veckan är det pudelvecka....

Men Fia som ska bli korthårigare så att matte slipper borsta och ff.a leta fästingar fick komma in bland alla pudlar.
2 timmar senare är det en ny hund! Nu är pälsen 2 cm lång över hela kroppen och vi har borstat bort en kasse med underull.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Mitt namn är Malin Emilsson. Jag håller på att starta upp en ny sajt för att marknadsföra hundföretag som är av hög kvalitet: www.nospoolen.se Jag letar efter företag som ser till hundens bästa.

Jag har börjat leta företag som jag vill marknadsföra genom att be om rekommendationer ifrån mina vänner runt om i hundsverige. Anledningen till att du får detta mail är att du blivit rekommenderad av någon som köpt en tjänst av dig eller som känner dig på något sätt. Alternativt så har jag hittat din webbsida och gillat din filosofi.

Nu hoppas jag på att jag kan få möjlighet att marknadsföra dig och ditt företag. Det kostar ingenting för dig. Det enda jag skulle behöva är en kort text där du beskriver ditt företag. Eventuellt skickar du med en logga också som jag kan lägga upp på din sida på nospoolen. Har du möjlighet så blir jag väldigt glad för ytterligare kontakter till företag som du vill rekommendera eller kanske en logga ifrån din webbsida till nospoolen.se

Kontakta mig på malin@nospoolen.se om du vill veta mer, eller om du vill anmäla ditt företag direkt.
Mvh,
Malin Emilsson

Monica sa...

Här hittar du min nya blogg....

Anonym sa...

Hej!

Såg att du kommenterat i min blogg, den används tyvärr inte så ofta så det var ett tag sen du kommenterade.

Jo då, det går framåt iaf, det är skoj.. får mest in hundar som ska badas och fönas. Så nu väntar jag bara på att Metro Airforce Commandern ska släppas för där skulle komma en uppdatering på den, sen ska jag köpa en sån. Men har även fått rakat ner en del hundar.
Det var 2 roliga och lärorika veckor uppe i Morgongåva :)

Ha det fint!
Pamela o Kimba